Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το RetroArch homebrew πρόγραμμα emulator τρέχει και σε Nintendo Switch

*
Το RetroArch είναι ένα homebrew πρόγραμμα που συνδυάζει πολλούς gaming emulators σε ένα και μοναδικό πακέτο. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε το 2010 και η πρώτη εκδοσή του κυκλοφόρησε τέσσερα χρόνια μετά. Έπειτα από αρκετά updates, οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του υποστηριζουν ότι πλέον μπορεί να τρέξει και σε χακαρισμένα Nintendo Switch. Η εγκατάστασή του δεν είναι απλή υπόθεση και υπάρχουν αρκετές επιλογές που πρέπει να σεταριστούν, κυρίως λόγω του πλήθους των διαφορετικών emulators που υποστηρίζει. Το interface του πάντως είναι αρκετά απλό και μοιάζει αυτό των PlayStation 3 και PSP. Μάλιστα, η έκδοση για το Switch υποστηρίζει τις λειτουργίες της οθόνης αφής, peer-to-peer multiplayer και split Joy-Cons. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς είναι ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης στην κονσόλα. Και ναι μεν αν κάποιος διαθέτει το ανάλογο ποσό, μπορεί να αντικαστήσει το hardware, όμως το δύσκολο είναι η επανενεγοποίηση ενός λογαριασμού που έχει κλειδωθεί από τη Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*