Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Speed Limit έρχεται σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (trailer)

Στο Speed Limit θα ζήσετε μία εμπειρία arcade shooter παλαιού στυλ, όπου ο πρωταγωνιστής βρίσκεται σε ένα τρένο μαζικής μεταφοράς και αντιμετωπίσει ασταμάτητα κύματα αντιπάλων. Τα πάντα σε αυτό το τρένο πηγαίνουν στραβά και οι παίκτες πρόκειται να το καταλάβουν γρήγορα, αφού τόσο η δυσκολία όσο και ο ρυθμός του παιχνιδιού βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Άφθονο τρέξιμο, οδήγηση, πτήσεις οι οποίες θα συνοδεύονται από πολλούς- μα πολλούς- θανάτους και προσπάθειες, ενώ η εμπειρία του Speed Limit υπόσχεται να σας ταξιδέψει πίσω στις εποχές των κλασικών παιχνιδιών arcade.

Ο τίτλος του publisher Chorus World wide και της developer Gamechuck πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC (Steam) μέσα στον Φεβρουάριο του 2021.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα trailer του παιχνιδιού:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*