Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spelunker HD Deluxe θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 (trailer)

Το Spelunker HD Deluxe έρχεται σε PlayStation 4 και Nintendo Switch μέσα στο 2021. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, η αντίστοιχη έκδοση του παιχνιδιού, που εκεί είναι γνωστό ως Ganso Minna de Spelunker, στις 15 Ιουλίου και στην συνέχεια θα κυκλοφορήσει στην δύση, στο τρίτο τρίμηνο του 2021.

Τα pre-orders για τα Limited και Collector’s editions θα ανοίξουν στις 5 Ιουνίου στο Strictly Limited Games. Η Limited edition θα κυκλοφορήσει με κόστος €29,99 σε περιορισμένο, προφανώς, αριθμό, και πιο συγκεκριμένα 2.700 αντίτυπα θα γίνουν διαθέσιμα για το Nintendo Switch και 1.500 για το PlayStation 5. Η Collector’s edition, θα έχει ακόμα λιγότερα διαθέσιμα αντίτυπα, καθώς μόνο 1.300 θα υπάρξουν για το Nintendo Switch και μόλις 700 για το PlayStation 4, στην τιμή των €59,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*