Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Summertime Madness έρχεται σε PC αυτό το καλοκαίρι (trailer)

Το first person puzzle game Summertime Madness του publisher Sometimes You και της developer DP Games πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PC μέσω Steam αυτό το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι δύο εταιρείες, ενώ στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα μέσα στο 2021.

Στο Summertime Madness πρωταγωνιστής είναι ένας ζωγράφος που έκανε συμφωνία με τον Διάβολο, αλλά στην πορεία εξαπατήθηκε και βρέθηκε παγιδευμένος μέσα σε έναν από τους πίνακες του. Σκοπός του είναι να δραπετεύσει από τον πίνακα και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρίσκει μέσα στον σουρεαλιστικό κόσμο που δημιούργησε ο ίδιος. Εξερευνήστε έναν αλλόκοτο, αλλά όμορφο κόσμο, που εξελίσσεται όσο προχωράτε το παιχνίδι και λύστε διάφορα έξυπνα puzzles.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*