Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Super Meat Boy Forever έρχεται σε φορητές συσκευές (trailer)

Έπειτα από ανακοίνωση της Thunderful Games, το Super Meat Boy Forever αναμένεται να κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές μέσα στο 2022. Η developer – Team Meat- είχε αρχικά λανσάρει το platformer για το Nintendo Switch και PC μέσω του Epic Games Store τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ ακολούθησαν και οι άλλες κονσόλες -το PlayStation 4 και το Xbox One- τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με την Τeam Meat, το Super Meat Boy Forever διαδραματίζεται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του Super Meat Boy. Ο Meat Boy και η Bandage Girl ζούνε μία ήρεμη ζωή μακριά από τον Dr. Fetus και πλέον έχον αποκτήσει και ένα υπέροχο κοριτσάκι, την Nugget. Η ευτυχία τους όμως διαταράσσεται από τις σατανικές ενέργειες του Dr. Fetus, ο οποίος απαγάγει την Nugget.


Το gameplay είναι εξίσου απολαυστικό και γεμάτο προσκλήσεις όπως και τον πρώτο τίτλο της σειράς. Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος καθώς τα επίπεδα είναι ιδιαίτερα δύσκολα ωστόσο το παιχνίδι κρύβει μία έκπληξη. Κάθε φορά που ξεκινάει ένα καινούργιο playthrough, τα επίπεδα αλλάζουν παρέχοντας στους παίκτες νέες εμπειρίες.

Το Super Meat Boy Forever συνοδεύεται από εκπληκτικά cutscenes και είναι επενδυμένο με εξαιρετική μουσική ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται να χαρίσει στους παίκτες πολύ έντονες στιγμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*