Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Tetris Effect: Connected έρχεται σε PC και PS4 στα μέσα Αυγούστου

*
Το Tetris Effect των PS4 και PC θα αναβαθμιστεί σε Tetris Effect: Connected στις 18 Αυγούστου, μέσω δωρεάν update. Αυτήν την ανακοίνωση έκανε η Enhance Games, σημειώνοντας πως όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον τίτλο στο Steam για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα για έκπτωση 25% τις πρώτες δύο εβδομάδες της διάθεσης, μαζί με έξτρα δωρεάν περιεχόμενο που περιλαμβάνει: το soundtrack με 7 κομμάτια, 4Κ desktop wallpapers, 7 ξεχωριστά avatars από τον τίτλο. Οι εκδόσεις του Tetris Effect: Connected που κυκλοφορούν ήδη σε Xbox One και Xbox Series X/S θα προσφέρουν αυτόματα cross-platform multiplayer μετά από αυτήν την αναβάθμιση. Τέλος, στον τίτλο θα προστεθεί ένα νέο Spectator Mode, βελτιώσεις στα γραφικά και η υποστήριξη για Remote Play στο PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*