Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Amazing American Circus έρχεται να σας συναρπάσει σε κονσόλες και PC (trailer)

Η Klabater και η Juggler Games ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν μια μαγευτική εμπειρία μέσα από το νέο τους παιχνίδι, The Amazing American Circus που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC το 2021.

Ο νέος τίτλος των δύο εταιρειών συνδυάζει πολλαπλά genres μαζί, καθώς προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει card game, tycoon και μπόλικα στοιχεία adventure. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην χρυσή εποχή της Αμερικάνικης ψυχαγωγίας που συνεχίζει να ανθίζει, πάρα τους δύσκολους και βίαιους καιρούς. Μέσα από το μοτίβο της εποχής, οι παίκτες θα ξεκινήσουν από το μηδέν να χτίζουν το δικό τους τσίρκο, με σκοπό να ψυχαγωγήσουν το κοινό τους σε κάθε πόλη της Αμερικής.


Το card system του τίτλου λειτουργεί ως έλεγχος στα acts της παράστασης που θα πρέπει να διαχειριστούμε τον θίασο όσο εκτελούν την παράσταση, ενώ το adventure κομμάτι θα μας βάλει σε μια ιστορία αποφάσεων που θα καθορίσει την μοίρα την δική μας, αλλά και όσων έχουμε χτίσει με μόχθο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*