Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last of Us: Part II απαγορεύτηκε σε χώρες της Μέσης Ανατολής

*
Το The Last of Us: Part II απαγορεύτηκε από το να κυκλοφορήσει σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής. Το παιχνίδι έχει προωθηθεί στη Μέση Ανατολή μέσω του σχετικού λογαριασμού του PlayStation στο Twitter, ενώ έχει εμφανιστεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation στην κατηγορία των παιχνιδιών που αναμένονται να κυκλοφορήσουν. Παρόλα αυτά, χρήστες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία δεν μπορούν να το αγοράσουν από τα αντίστοιχα PlayStation Stores, αφού τα σχετικά links για το παιχνίδι είναι νεκρά.

Ο χρήστης του Reddit με το όνομα  Ghostechful, επικοινώνησε με την υποστήριξη του PlayStation για να μάθει γιατί δεν μπορούσε να προ-παραγγείλει το παιχνίδι μέσω του UAE (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) PS Store και η απάντηση που έλαβε του επιβεβαίωσε το ban. Πλέον, η αναζήτηση για το The Last of Us: Part II δίνει ως αποτελέσματα το The Last of Us του PlayStation 3, αλλά και το Remaster του για το PS4.


Το ESRB rating του The Last of Us: Part II επιβεβαιώνει γυμνό και σεξουαλικό περιεχόμενο, κάτι που συνήθως αποτελεί λόγο να απαγορευτεί ένα παιχνίδι στις περιοχές της Μέσης Ανατολής. Ακόμα και έτσι όμως, οι παίκτες των περιοχών αυτών μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι μέσα από τα PS Stores άλλων χωρών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*