Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Legend of Zelda: Majora’s Mask προστίθεται στο Nintendo Switch Online (trailer)

Το The Legend of Zelda: Majora’s Mask πρόκειται να γίνει διαθέσιμο δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online + Expansion Pack στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε για τον Nintendo 64 τον Οκτώβριο του 2000.

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να σταματήσει το φεγγάρι και να σωθεί ο κόσμος. Φτάνοντας στον γεμάτο μυστήρια κόσμο της Termina, ο Link έχει μια επείγουσα αποστολή, να αποκαλύψει τι συμβαίνει με το φεγγάρι, ώστε να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή και να μπορέσει να επιστρέψει στη Hyrule μέσα σε μόλις τρεις μέρες. Χρησιμοποιώντας την ocarina θα μπορέσει να χειριστεί τον χρόνο ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να λύσει γρίφους που θα δοκιμάσουν το μυαλό του.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*