Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Town της Game Freak αλλάζει όνομα σε Little Town Hero και έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας (trailer)

*
Η Game Freak ανακοίνωσε πως το νέο της RPG που γνωρίζαμε ως Town θα κυκλοφορήσει τελικά ως Little Town Hero και έχουμε πλέον και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, ο τίτλος αναμένεται για το Nintendo Switch στις 16 Οκτωβρίου μέσω του Nintendo eShop και σε τιμή που θα φτάνει τα 24,99 δολάρια. H ιστορία ταξιδεύει τους παίκτες σε ένα απομονωμένο χωριό στην άκρη του κόσμου, όπου η μοναδική πύλη φυλάσσεται από ένα κάστρο και οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να φύγουν.

Ο πρωταγωνιστής είναι όμως ανήσυχο πνεύμα και θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο. Ένα περίεργο τέρας εμφανίζεται μια μέρα στο χωριό και ο ήρωας το αντιμετωπίζει με μια μυστηριώδη Red Stone, ενώ στη συνέχεια αρχίζουν να αποκαλύπτονται όλα τα μυστικά για την προέλευση των Stones και των τεράτων.


Δείτε παρακάτω ένα σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*