Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox Series S δεν θα υποστηρίζει τις βελτιώσεις για Xbox One X σε backwards compatible games

*
H Microsoft έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τα backward-compatibility features του Xbox Series S, αναφέροντας πως θα υπάρξουν συγκεκριμένες βελτιώσεις για την κονσόλα, διαφορετικές σε σχέση με εκείνες του Xbox One X. Το Xbox One X, η τωρινή πιο δυνατή κονσόλα της Microsoft, έχει τις δικές της, αποκλειστικές βελτιώσεις για παιχνίδια που τρέχουν στο standard Xbox One και στο Xbox 360, που ανεβάζουν την ανάλυση σε έως και 4K, με υποστήριξη για HDR, βελτιωμένα frame rates και καλύτερο texture filtering.

Με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ανακοινωθεί, το Xbox Series S, δεν είναι δυνατό να υποστηρίξει όλα τα παραπάνω και βασικός λόγος είναι η λιγότερη διαθέσιμη RAM για παιχνίδια, σε σχέση με το Xbox One X. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προβλήματα με την αναπαραγωγή σε ανάλυση 4K. Οι αναβαθμίσεις θα διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι και οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν βελτιωμένο texture filtering, υψηλότερους και πιο σταθερούς ρυθμούς ανανέωσης, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και Auto HDR.


Το Xbox Series S είναι σχεδιασμένο να τρέχει τίτλους επόμενης γενιάς σε 1440P και 60fps, με τη Microsoft να σημειώνει πως μέσω θα υπάρχει υποστήριξη για 4Κ@120fps, μέσω upscaling.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*