Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτο gameplay trailer για το Shadow Warrior 3

Η Devolver Digital και Flying Wild Hog δημοσίευσαν ένα ακόμα gameplay trailer για το Shadow Warrior 3. Όπως γνωρίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες, οι ηθοποιοί Mike Moh, Andromeda Dunker και SungWon Cho θα δανείσουν τις φωνές τους στους Lo Wang, Motoko και Zilla αντίστοιχα. Δίπλα τους ο Alex Dobrenko, που υποδύεται τον Hoji.

Στο Shadow Warrior 3 οι Lo Wang και Orochi Zilla, πρώην εχθροί και νυν σύμμαχοι, αναλαμβάνουν τη φαινομενικά αδύνατη αποστολή να αιχμαλωτίσουν έναν αρχαίο δράκο που κατά λάθος απελευθέρωσαν από την αιώνια φυλακή του. Οπλισμένο με σφαίρες και σπαθιά, το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα περάσει από αχαρτογράφητες περιοχές του κόσμου ώστε να εντοπίσει το σκοτεινό κτήνος προτού καταστρέψει οτιδήποτε αναπνέει.


Το Shadow Warrior 3 θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2022, για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*