Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις τίτλοι της THQ Nordic στο Nintendo Switch

*
H THQ Nordic ανακοίνωσε ότι τα Sphinx and the Cursed Mummy, The Book of Unwritten Tales 2 και The Raven Remastered πρόκειται να κυκλοφορήσουν για Nintendo Switch. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2019, τόσο σε retail όσο και σε ψηφιακή μορφή και το κάθε παιχνίδι θα κοστίζει €29,99. Το Sphinx and The Cursed Mummy είναι ένα third-person action-adventure, εμπνευσμένο από τη μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου. Από την άλλη, το The Book of Unwritten Tales 2 δίνει στους παίκτες τον έλεγχο τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων, σε ένα φανταστικό κόσμο. Αυτοί πρέπει να λύσουν μια σειρά από έξυπνους γρίφους, με το χιούμορ να μη λείπει από την αρχή ως το τέλος της περιπέτειας. Τέλος το The Raven Remastered διαδραματίζεται το 1964 στο Λονδίνο. Κλέφτες κατορθώνουν να αρπάξουν από το βρετανικό μουσείο ένα αρχαίο ρουμπίνι. Στη σκηνή του εγκλήματος, οι ερευνητές βρίσκουν ένα φτερό από κοράκι. Όλοι αρχίζουν να σκέφτονται αν κάποιος θέλει να μιμηθεί τον The Raven, τον θρυλικό κλέφτη που εξαφανίστηκε πριν μερικά χρόνια. Τίποτα δεν είναι όπως αρχικά μοιάζει, σε μια περιπέτεια με ανανεωμένα animations, φωτισμούς και ανάλυση HD.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*