Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Φήμες για τους επόμενους τίτλους της Telltale Games

Σύμφωνα με χρήστη του Reddit, το Tales from the Borderlands θα αποκτήσει sequel. Ο τίτλος θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Telltale Games, μαζί με το The Wolf Among Us, το sequel του οποίου έχει ήδη ανακοινωθεί. Για να δούμε όμως το Tales from the Borderlands φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και μερικά χρόνια, αφού βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του.

Ο ίδιος χρήστης, ο οποίος δεν αναφέρει τις πηγές του, υποστηρίζει πως ετοιμάζεται και το Poker Night 3, ωστώσο δεν θα φέρει απαραίτητα αυτό το όνομα και η ανάπτυξή του γίνεται χωρίς τη συμβολή της AdHoc. Μάλιστα αναφέρει πως το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στην E3 2020 και πως θα κυκλοφορήσει ψηφιακά λίγες ημέρες αργότερα. Όσο για το The Wolf Among Us 2, το παιχνίδι βρίσκεται σε αναμονή, αφού η AdHoc δουλεύει ακόμα την ιστορία του. Σημειώνουμε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθούν δια στόματος Telltale.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!