Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες ότι η τριλογία Grand Theft Auto remastered θα κυκλοφορήσει το 2022

*
Πολύ πιθανό η φημολογούμενη τριλογία Grand Theft Auto της Rockstar Games να μην λανσαριστεί φέτος, αλλά το 2022. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το τελευταίο διάστημα πολλαπλές πηγές μιλούν για την κυκλοφορία των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas σε μορφή remaster.

Λέγεται πως το αρχικό πλάνο ήταν να γίνουν διαθέσιμα τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, PC και Google Stadia, iOS και Android. Οι προναφερθείσες πήγες έκαναν επίσης λόγο για πιθανή καθυστέρηση των εκδόσεων για PC και φορητές συσκευές, λόγω του ότι η Rockstar Games επιθυμεί να δώσει προτεραιότητα σε εκείνες για κονσόλες.


Τελευταίος που μίλησε για το θέμα ήταν ο leaker, με αξιόπιστο ιστορικό, Tom Henderson που είπε ότι οι πληροφορίες που έχει επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της τριλογίας των remasters και αυτά αναμένονται μέσα στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*