Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έρχεται σε συστήματα νέα γενιάς το Red Dead Redemption: The Outlaws Collection

*
Αν τελικά βγει αληθινό listing του Amazon που πλέον έχει διαγραφεί, τότε η Rockstar Games θα φέρει και τα δύο Red Dead Redemption σε συστήματα επόμενης γενιάς. Πρόκειται για το Red Dead Redemption: The Outlaws Collection και προφανώς θα είναι ο ιδανικός τρόπος να βιώσετε δύο εξαιρετικές περιπέτειες στην Άγρια Δύση. Σύμφωνα με το listing, το πρώτο παιχνίδι θα έρθει υπό μορφή full remake, σχεδόν μία δεκαετία μετά την κυκλοφορία του και πολύ πιθανό η Rockstar Games να προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο, που θα συνδέει ακόμα περισσότερο τους δύο τίτλους.

Ακόμα, θα υπάρχουν βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, όπως το και οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης, χάρη στις δυνατότητες των SSD. Η τιμή που αναφέρεται και για τις δύο εκδόσεις είναι $69,99.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*