Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έρχεται το remaster του L.A. Noire

*
Από τον περασμένο Ιανουάριο κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες στο Twitter σχετικά με μια έκδοση remaster για το L.A. Noire στο Nintendo Switch. Πλέον, διαφορετικές πηγές αναφέρουν πως η Rockstar εργάζεται για τη δημιουργία του συγκεκριμένου remaster, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει -επίσης- για PS4, Xbox One. Επιπλέον, φημολογείται πως θα υπάρξει και μια έκδοση του τίτλου για PlayStation VR, ενώ το first-person mode που θα χρησιμοποιηθεί, θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, κάτι που έγινε και στο παρελθόν με την ανανεωμένη έκδοση του Grand Theft Auto V.



Ας ελπίσουμε, η Rockstar να επιβεβαιώσει τις παραπάνω φήμες και να κυκλοφορήσει ο τίτλος το συντομότερο δυνατό, καθώς για την εποχή του, η τεχνολογία που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στις εκφράσεις των πρόσωπων ήταν εκπληκτική, δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, κυρίως κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*