Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Δια χειρός George RR Martin το σενάριο του νέου τίτλου της FromSoftware

*
Οι φήμες που κατακλύζουν καθημερινά τη gaming βιομηχανία πήραν μπάλα και τον τίτλο που λέγεται πως ετοιμάζεται να ανακοινώσει η FromSoftware. Καταρχάς, πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως τα δικαιώματα έκδοσης θα έχει η Bandai Namco. Το παιχνίδι θα είναι ανοικτού κόσμου και θα υπάρχουν μια σειρά από βασίλεια που οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφτούν με οποιαδήποτε σειρά. Σκοτώνοντας τον ηγέτη κάθε βασιλείου, μέρος της ανταμοιβής θα είναι επιπλέον ικανότητες. Ο τίτλος είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί στην Ε3 2019 και μια ακόμα σημαντική πτυχή είναι η συμμετοχή του George RR Martin στην ομάδα των σεναριογράφων. Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*