Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony ετοιμάζει πρόταση εξαγοράς της Remedy Entertainment

*
O Shuhei Yoshida δήλωσε πρόσφατα πως η Sony εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εξαγορών studios και η Remedy φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα. Ο πρόεδρος των Sony Worldwide Studios τόνισε πως ο στόχος της ιαπωνικής εταιρείας είναι να μεγαλώσει το portfolio των αποκλειστικών games και φαίνεται πως το φινλανδικό studio φαντάζει ως ο ιδανικός στόχος, ειδικά μετά από μια συνεργασία με την Microsoft που δεν πήγε και ιδιαίτερα καλά.

Η φημολογία περί αυτής της εξέλιξης ξεκίνησε με την παρουσία του Yoshida στα γραφεία της Remedy πριν από λίγο καιρό και αρκετές νέες αναφορές από διάφορες πηγές φαίνεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά. Προς το παρόν πάντως, καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές δεν θέλει να πάρει δημόσια θέση για το ζήτημα.


Οι fans δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι ως τώρα από το Assassin’s Creed Black Flag Resynced

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*