Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σε μοντέρνο σκηνικό τα γεγονότα του GTA 6

*
Σύμφωνα με leaker που έχει παρελθόν διαρροών οι οποίες στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν, τα γεγονότα του GTA 6 θα διαδραματιζονται στη σύγχρονη εποχή. Με βάση όσα δημοσιεύει ο Tom Henderson, που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πρόωρα πληροφορίες για το Battlefield 6 και το Call of Duty, το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς δεν θα επιστρέψει στα '80s, όπως θα επιθυμούσε μια μεγάλη ομάδα των fans. Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά λογικό, με δεδομένο ότι πολλοί από τους μηχανισμούς και συστήματα των GTA V και GTA Online, περιστρέφονται γύρω από σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως τα smartphones και το internet. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και μάλιστα οι πιθανότητες λένε πως η Rockstar δεν θα θελήσει να κάνει στην άκρη όσα έχτισε με το GTA Online, ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών.

Εννοείται πως μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*