Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη πως το GTA 6 θα προσφέρει δυνατότητα και για θηλυκό πρωταγωνιστή

*
Όπως φαίνεται, το GTA 6 θα προσφέρει για πρώτη φορά (στο κομμάτι του single player του) στον παίκτη τη δυνατότητα να ζήσει την ιστορία ως θηλυκός χαρακτήρας. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αναφέρει σε πρόσφατο tweet του ο Tom Henderson, ο οποίος και έχει αποδείξει την εγκυρότητά του σε ό,τι αφορά τα leaks από παιχνίδια και παραγωγές της βιομηχανίας. Δεν διασαφηνίζεται προς το παρόν από το tweet αν μιλάμε για μία απόφαση που θα συνοδεύει τον παίκτη από την αρχή ως το τέλος ή αν θα υπάρχει αρσενικός και θηλυκός πρωταγωνιστής που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται εναλλάξ σε διάφορα σημεία της ιστορίας. Η ίδια η Rockstar Games δεν έχει πει ακόμη το παραμικρό για το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς που θα κυκλοφορήσει λογικά για τα συστήματα νέας γενιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*