Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: God of War, Ghost of Tsushima και άλλα PlayStation games θα κυκλοφορήσουν για PC

Πολύ πιθανό, αρχεία της υπηρεσίας NVIDIA GeForce Now να αποκάλυψαν τα επόμενα παιχνίδια του Playstation που θα μεταφερθούν σε PC. Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα DSO Gaming, στη σχετική βάση δεδομένων υπάρχουν αναφορές για τα God of War, Gran Turismo 7, Ghost of Tsushima, Demon’s Souls Remake, Returnal, Horizon Forbidden West και Ratchet & Clank. Κάτι ακόμα ενδιαφέρον έχει να κάνει με το Uncharted Collection, που αναφέρεται με το όνομα που ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το GeForce NOW και ο τρόπος περιγράφεται στο video που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου. Τέλος, επιβεβαιώνονται τα remasters του Grand Theft Auto Trilogy αλλά και η έκδοση του Final Fantasy 7 Remake για υπολογιστές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*