Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Vicarious Visions εμπλέκεται στην ανάπτυξη του Diablo 2 remake

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Vicarious Visions προετοιμάζει το remake του Diablo 2 για λογαριασμό της Blizzard. Η συνεργασία των δύο εταιρειών για το δημοφιλές franchise λέγεται πως ξεκίνησε το 2020 και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Diablo 2: Resurrected, όπως είναι σύμφωνα με πληροφορίες η μέχρι τώρα ονομασία του τίτλου.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το remake του Diablo 2 επρόκειτο να ανατεθεί στην Team 1 της Blizzard, την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το όχι και τόσο δημοφιλές Warcraft 3: Reforged. Όμως η Blizzard αποφάσισε τελικά να αναθέσει την ανάπτυξη στην ομάδα του Diablo 4, που έχει δανειστεί μια ομάδα developers της Vicarious Visions. Από την άλλη, η Team 1 φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον. Κάποια από τα στελέχη της ίσως βρουν νέα θέση στη Blizzard και κάποια άλλα έχουν ήδη βρει στέγη σε άλλα studios.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*