Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1 εκ. δολάρια στην Take-Two από site λόγω διαρροής

*
Το Trusted Reviews, μέσο της TI Media, ήρθε σε διακανονισμό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ με την Take-Two (θυγατρική της οποίας είναι η Rockstar) για διαρροές του πρώτου σχετικά με το Red Dead Redemption 2. Φέτος, το Trusted Reviews δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό άρθρο σχετικά με διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως την ύπαρξη mode battle royale στον online τομέα του. Έκτοτε το site έχει αντικαταστήσει το άρθρο με μια δημόσια απολογία προς την Take-Two, μέσα από την οποία παραδέχεται πως δεν θα έπρεπε να εκδώσει απόρρητες πληροφορίες και πως δεν θα το επαναλάβει στο μέλλον. Σύμφωνα με αναφορές, ούτε η Rockstar, αλλά ούτε και το Trusted Reviews σχολιάζουν το αν οι πληροφορίες αυτές αποκτήθηκαν νόμιμα ή όχι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*