Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1.4 εκ. Xbox στα καταστήματα το τελευταίο τρίμηνο

Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο (1η Απριλίου 2015 με 30 Ιουνίου) του οικονομικού έτους 2015, το οποίο παρουσίασε θετικό πρόσημο για το κομμάτι του Xbox. O CEO της εταιρείας Satya Nadella δήλωσε ικανοποιημένος με την επένδυση που έχει γίνει στο Xbox, τονίζοντας πως η πρόταση της Microsoft καλύπτει όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, 1.4 εκ. κονσόλες Xbox (Xbox One και Xbox 360) έφυγαν από την αμερικανική εταιρεία προς τα καταστήματα μέσα σε αυτήν την περίοδο. Οι πωλήσεις αυτές έφεραν στην Microsoft έσοδα της τάξης των 86 εκατομμυρίων δολαρίων και άνοδο σε σχέση με την ίδια περίοδο για την προηγούμενη χρήση. Τα έσοδα από το Xbox Live έφτασε τα 205 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, το Xbox παρουσίασε 27% ανάπτυξη σε επίπεδο εσόδων, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται οι πωλήσεις συστημάτων, οι συναλλαγές μέσω του Xbox Live και οι πωλήσεις first party games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*