Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

10 εκ. πωλήσεις για το Nintendo Switch στην Ευρώπη

*
H Nintendo of Europe ανακοίνωσε πως το Nintendo Switch έφτασε πωλήσεις της τάξης των 10 εκ. συστημάτων στην αγορά της Ευρώπης. Στον αριθμό περιλαμβάνονται όλα τα μοντέλα Nintendo Switch, κάτι που σημαίνει πως αθροίζονται τα αρχικά, τα νέα με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά και τα Nintendo Switch Lite. Οι αριθμοί αυτοί φέρνουν τον τομέα hardware της Nintendo να σημειώνει άνοδο της τάξης του 30% σε σχέση με την περσινή χρονιά και 40% σε σχέση με την προπέρσινη χρονιά. Από την εμφάνιση του Nintendo Switch κι έπειτα, οι κάτοχοι της κονσόλας έχουν αγοράσει πάνω από 36 εκατομμύρια αντίτυπα, και τα παρακάτω έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το 1 (εκ. αντίτυπα) στην Ευρώπη: Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pokemon: Let’s Go Pikachu! και Pokemon: Let’s Go Eevee, Super Smash Bros. Ultimate, Splatoon 2, Super Mario Party, New Super Mario Bros. U Deluxe και 1-2 Switch.

Πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα έχουν καταφέρει να πουλήσουν μέχρι σήμερα οι εξής third party τίτλοι: Minecraft, Crash Bandicoot N’ Sane Trilogy, Mario + Rabbids Kingdom Battle και Stardew Valley. Στις παραπάνω πωλήσεις υπολογίζονται τόσο οι κόπιες του retail, όσο και τα digital downloads.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*