Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

11 εκ. πωλήσεις έφτασε το franchise Sniper Ghost Warrior

*
Η CI Games ανακοίνωσε πως η σειρά Sniper Ghost Warrior κατάφερε να φτάσει σε πωλήσεις τα 11 εκ. αντίτυπα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει και το πρόσφατο game της σειράς που δείχνει να αποκτά σιγά-σιγά το δικό της φανατικό κοινό. Ο CEO της CI Games, Marek Tyminski, σημείωσε στο μήνυμά του πως «το franchise είναι σημαντικό για μας. Έχουμε μάθει αρκετά από το Sniper Ghost Warrior 3 και το πετυχημένο λανσάρισμα του Sniper Ghost Warrior Contracts που κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το 1 εκ. αντίτυπα. Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλο τον κόσμο». Το νεότερο μέρος της σειράς έχει ανακοινωθεί για το πρώτο τρίμηνο του 2021 σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*