Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

12 Star Wars games στο Origin Access και επιβεβαίωση του Jedi: Fallen Order gameplay για την E3 2019

*
H EA πρόσθεσε 12 τίτλους Star Wars, συμπεριλαμβανομένου του Battlefront II, στη συνδρομητική υπηρεσία Origin Access που είναι διαθέσιμη για κατόχους PC. Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει πλέον πάνω από 20 παιχνίδια και οι νέες προσθήκες είναι τα Jedi Knight: Jedi Academy, Battlefront II (Classic, 2005), Republic Commando, Rogue Squadron 3D, Dark Forces, Shadows of the Empire, X-Wing Alliance, Jedi Knight: Mysteries of the Sith, Galactic Battlegrounds Saga, Starfighter, Episode 1 Racer και Rebellion. Όλα αυτά και όχι μόνο με μια συνδρομή που φτάνει τα $30 ετησίως ή $5 μηνιαίως. Επιπλέον, η Respawn ανακοίνωσε οτι τα πρωτα πλάνα από το gameplay του επερχόμενου Star Wars Jedi: Fallen Order θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του EA Play στο πλαίσιο της E3 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*