Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

15 οργανισμοί των Η.Π.Α. στρέφονται ενάντια στα loot boxes του FIFA

*
Συνασπισμός 15 οργανισμών των Η.Π.Α. έστειλαν ανοιχτή επιστολή προς την επιτροπή εμπορίου της χώρας, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το FIFA franchise και ειδικότερα για το Ultimate Team mode που είναι γεμάτο loot boxes.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι μέσω της προώθησης των pay-to-win loot boxes, η EA εκμεταλλεύεται την επιθυμία των παιδιών να ανταγωνιστούν τους φίλους τους, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ενήλικες, πόσο μάλλον τα παιδιά, δεν μπορούν να προσδιορίσουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν μια κάρτα υψηλής αξίας ή το κόστος των καρτών σε πραγματικά χρήματα. Η επιτροπή εμπορίου πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για να εξερευνήσει αυτόν τον κακόβουλο σχεδιασμό και να καθορίσει πόσα παιδιά και έφηβου έχουν εξαπατηθεί από την EA.


Επιπλέον η επιστολή εγείρει ανησυχίες σχετικά με έναν αριθμό πρακτικών της EA, όπως η απόκτηση των Ultimate Team packs με διαφορετικά εικονικά νομίσματα, γεγονός που δημιουργεί σύγχιση για το πραγματικό τους κόστος. Ακόμα, επικρίνει την απουσία μεθόδων ελέγχου για να μείνουν μακριά τα παιδιά από το συγκεκριμένο game mode, που χαρακτηρίζεται ως ένας δρόμος προς τον τζόγο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*