Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

15 εκ. πωλήσεις έφτασε η σειρά παιχνιδιών Persona

*
Η σειρά Persona έφτασε σε πωλήσεις τα 15 εκ. αντίτυπα, σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της SEGA Sammy. Τα νούμερα του franchise ενισχύθηκαν κατά 2 εκ. αντίτυπα από τον Μάρτιο του 2020 έως και τον Μάρτιο του 2021. Η βασική σειρά Megami Tensei έχει πουλήσει 17.7 εκ. αντίτυπα και η SEGA Sammy αναφέρει ότι μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα, όπως panchinko. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PersonaCentral, το Persona 5 Golden πούλησε 1 εκ. αντίτυπα μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και το Persona 5 Strikers 1.3 εκ. αντίτυπα έως και τον Απρίλιο του 2021. Αν μη τι άλλο, σημαντική επιτυχία για τη σειρά που δείχνει να «χτίζει» σιγά-σιγά την εγκατεστημένη βάση των fans της και να την μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*