Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

2 εκατομμύρια downloads για το Terra Battle

Όπως ανακοίνωσε η Mistwalker, το δημοφιλές RPG της, το Terra Battle, που κυκλοφορεί ήδη για smartphones ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια downloads και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η ανάπτυξη της αντίστοιχης έκδοσης για κονσόλες. Η έκδοση για κονσόλες ήταν μέρος της “Download Starter” campaign του τίτλου και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης, αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον θα προστεθούν νέα milestone rewards. Σύμφωνα τώρα με τον ιδρυτή της Mistwalker Hironobu Sakaguchi, κάθε download αυξάνει την επιθυμία των developers να προσφέρουν όλο και πιο πλούσιο περιεχόμενο στους fans.

Επιπλέον προκειμένου να εορταστεί η επιτυχία του Terra Battle, ανακοινώθηκε ένα special in-game event που θα πραγματοποιηθεί από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου και κατά τη διάρκειά του θα προσφέρεται στους παίκτες ένα single energy ανά ημέρα. Τέλος μέρος των εορτασμών αποτελεί το video που μπορείτε να απολαύσετε στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*