Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

20 λεπτά gameplay από το The Wild at Heart (video)

Το GameInformer δημοσίευσε ένα video διάρκειας 20 λεπτών, που παρουσιάζει gameplay από το επερχόμενο The Wild at Heart. Πρόκειται για ένα 2D game, οι δημιουργοί του οποίου έχουν επηρεαστεί από τη σειρά Pikmin και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 20 Μαΐου, για Xbox One και PC.

Τα πλάσματα που πρωταγωνιστούν ονομάζονται Spritelings. Είναι μικρές, μυθικές υπάρξεις, τις οποίες οι χρήστες θα διαχειρίζονται σε ομάδες. Μπορούν να σπάνε αντικείμενα, να συγκεντρώνουν προμήθειες, να πολεμάνε τους εχθρούς τους, να δημιουργούν μονοπάτια και πολλά άλλα. Η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται έναν ιδιαίτερο κόσμο, γεμάτο puzzles και κυρίως, πλούσια ιστορία, που εκτείνεται στη διάρκεια αρκετών αιώνων.


Τέλος θα υπάρχει και crafting system. Συγκεντρώνοντας σπάνια υλικά, μαγικά και μη, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν νέες υποδομές, αντικείμενα και αναβαθμίσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*