Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

20 λεπτά gameplay από το The Outer Worlds της Obsidian

*
Κατά τη διαρκεια της PAX East 2019, η Obsidian παρουσιάσε νέα πλάνα από το επερχόμενο RPG, The Outer Worlds. Μέσα σε 20 λεπτά gameplay playthrough, η Obsidian έδειξε στο κοινό μια μικρή αποστολή όπου ο παίκτες συνοδεύεται από δύο χαρακτήρες, Nyoka και Felix. Επιπλέον στο video θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο σύστημα διαλόγων, τα διαθέσιμα όπλα, το looting και το character customization system αλλά να διαπιστώσετε το βαθμό ελευθερίας των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι. Οι επιλογές που θα κάνετε στο Outer Worlds δεν έχουν μόνο επίδραση στο τρόπο που προχωράει η ιστορία αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα, τις ιστορίες των συντρόφων και τα σενάρια του παιχνιδιού. Σημειώνουμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω Epic Games Store για ένα έτος, οπότε στο Steam θα εμφανιστεί μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*