Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

2020 έρχεται το West Of Dead (trailer)

Στην X019 είδαμε trailer του West Of Dead από Raw Fury και Upstream Arcade, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2020 για PC, PS4, Xbox One και Switch, με την έκδοση για PC να διατίθεται μέσω Windows Store, Steam αλλά και GOG. Ωστόσο τρέχει από τώρα open beta για το Xbox One, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου.

Ο στιλιζαρισμένος τίτλος λαμβάνει χώρα στο Purgatory του Wyoming κατά το 1888. Στο ρόλο του πρωταγωνιστή, William Mason, βρίσκουμε τον Ron Perlman και εννοείται πως το ζητούμενο είναι να γίνουν όλα λίμπα μιας και έχουμε να κάνουμε με twin stick shooter στην Άγρια Δύση. Ο τίτλος υπόσχεται δυναμικά και τυχαία σχεδιαζόμενα επίιπεδα, ό,τι κι αν καταλήξει να σημαίνει αυτό στην πράξη.


Πάρτε γεύση από το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*