Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

20th Anniversary video documentary για το PlayStation

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του PlayStation, o Danny Cowan, πρώην συντάκτης του Joystiq δημιούργησε μία σειρά από ντοκιμαντέρ όπου γίνεται αναφορά σε όλους τους τίτλους που κυκλοφόρησαν για την κονσόλα που για πολλούς έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου gaming. Το πρώτο επεισόδιο έχει διάρκεια μία ώρα και καλύπτει τα πρώτα δέκα παιχνίδια που λανσαρίστηκαν μαζί με την κονσόλα, περιλαμβανομένων των Battle Arena Toshinden, Rayman, Kileak: The DNA Imperative και Ridge Racer.

Για όσους ενδιαφέρονται, ο Cowan και οι συνεργάτες του θα διοργανώσουν ένα PlayStation Anniversary Stream στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν κάνοντας κλικ εδώ. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Viper71
    • Πωωω ρε φιλε πως περασαν ετσι τα χρονια....μεγαλώσαμε...... :(

      Το παιδι όμως που ολοι κρυβουμε μεσα μας δεν γερναει με τιποτα!!!! :)

    • GamingFun
    • Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το PS1; Γέρασα και ακόμη παίζω βιντεοπαιχνίδια. Ευτυχώς που το χόμπι αυτό δεν έχει όριο ηλικίας..
      Μακάρι η SONY να κυκλοφορεί Playstation και μετά από 100 χρόνια.

*