Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

226 εκ. τζίρο «έγραψε» το PUBG Mobile τον Μάιο

*
Εντυπωσιακές επιδόσεις κατάφερε να καταγράψει το PUBG Mobile τον Μάιο αφού δημιούργησε τζίρο της τάξης των 226 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσό αυτό είναι 41% υψηλότερο από αυτό της περσινής αντίστοιχης περιόδου και το έφερε στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα για τα mobile games. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Sensor Tower με ίδιο ποσό τζίρου και 42% ανάπτυξη σε σχέση με το 2019. Το εντυπωσιακό είναι πως το 95% του τζίρου για το Sensor Tower και το 53% του τζίρου για το PUBG Mobile προήλθε από την Κίνα. Στις θέσεις τους παρέμειναν τα Roblox, Monster Strike και Coin Master. Το Pokémon Go βρέθηκε στην 7η θέση καταγράφοντας τον καλύτερο μήνα μετά τον περσινό Σεπτέμβριο, φτάνοντας σε τζίρο τα 82.2 εκ. δολάρια. Δείτε τη δεκάδα στο παρακάτω γράφημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*