Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

25.9GB διαθέσιμα στο Nintendo Switch

*
Η Nintendo ανακοίνωσε τον όγκο των αρχείων που θα απαιτεί η ψηφιακή έκδοση μερικών τίτλων που αναμένεται να διατεθούν για το Nintendo Switch. Μετά τις διαρροές που υπήρξαν τελευταία για τη νέα κονσόλα, έγινε γνωστό πως τα 6,1GB είναι δεσμευμένα για τη χρήση του λειτουργικού και κάποιων άλλων διεργασιών που θα τρέχουν στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να μένουν ελεύθερα μόλις 25,9GB στο χρήστη. Με το νέο Zelda να απαιτεί 13,4GB και το Mario Kart 8 πάνω από 8GB, ίσως χρειαστείτε σχετικά άμεσα μια κάρτα SD.



Στη συνέχεια ακολουθεί μια λίστα με το χώρο που θα χρειαστείτε για μια σειρά από τίτλους που θα κυκλοφορήσουν σχετικά άμεσα για την κονσόλα.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 13.4GB
Mario Kart 8 Deluxe – 8GB
Puyo Puyo Tetris – 1.09GB
Disgaea 5 – 5.92GB
Snipperclips – 1.60GB
I Am Setsuna – 1.40GB
Dragon Quest Heroes 1 & 2 – 32GB
Nobunaga’s Ambition – 5GB 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • το ερωτημα είναι..το dock station θα υποστηριζει external hdd εστω για αποθηκευση μεγαλων παιχνιδιών, τα οποια θα τρεχουν μόνο όταν θα είναι docked το μηχανημα???εστω αργότερα θα πρέπει να το χουν σκεφτει σαν extra λυση εκτός από την sd card..ώστε να χεις π.χ. πολλά games κατεβασμένα στο σκληρό και να μπορείς να κάνεις τράμπα και μεταφορά στο φορητό, αναλογα με το τι θες να έχεις μαζί σου!

    • Cerivus
    • Η αγορα microsd καρτας ειναι μονοδρομος επισης εχω την εντυπωση οτι δεν θα υποστηριζει hdd για λογους portability

*