Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

260 χιλιάδες δολάρια πρόστιμο και ποινή φυλάκισης για τον 21χρονο Ryan Hernandez λόγω του hacking στους servers της Nintendo

*
O Ryan Hernandez φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με την Nintendo, αφού μετά τη διαρροή πληροφοριών για το Nintendo Switch, βρίσκεται κατηγορούμενος από την ιαπωνική εταιρεία για hacking και όχι μόνο. Όπως φαίνεται, ο 21χρονος -μαζί με έναν συνεργό- κατάφεραν να αποσπάσουν απόρρητες πληροφορίες από υπάλληλος τη Nintendo, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Το 2017, το FBI επικοινώνησε με τον Hernandez και τους γονείς του, προειδοποιώντας για τις συνέπειες που θα έχει αν δεν σταματήσει το hacking. Ωστόσο, φαίνεται πως ο νεαρός συνέχισε τη δραστηριότητά του αυτή το 2018 και το 2019, μπαίνοντας σε servers της Nintendo και αποσπώντας πληροφορίες που δεν έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας.



Μάλιστα, τις αποκάλυψε μέσω του Twitter, του Discord και του προσωπικού του forum. Όπως ήταν λογικό, το FBI έδρασε και προχώρησε σε κατασχέσεις hardware, με τους σκληρούς δίσκους του νεαρού να περιλαμβάνουν εκατοντάδες απόρρητα αρχεία της Nintendo. Επιπροσθέτως, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατηγορείται και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο Hernanzed συμφώνησε να πληρώσει 259.323 δολάρια στην Nintendo, ωστόσο ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί όλες οι κατηγορίες και οι ποινές που αναμένονται είναι έως και 5 χρόνια φυλάκισης για το hacking και έως και 20 χρόνια για το πορνογραφικό υλικό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*