Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3 δισ. τζίρο έχει κάνει μέχρι σήμερα το PUBG Mobile

*
Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα που καταγράφει μέχρι και σήμερα το PUBG Mobile σε επίπεδο τζίρου. Συγκεκριμένα, ο τίτλος έχει ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, ενώ ιδιαίτερα θετικό είναι και το πρόσημο για το πρώτο μισό του 2020. Σύμφωνα με την Sensor Tower, τόσο το PUBG Mobile, όσο και η κινεζική του έκδοση (Game For Peace) έχουν κάνει τζίρο 1.3 δισ. δολάρια μέσα στο 2020, με αποκορύφωμα τον Μάρτιο, το μήνα του lockdown, όπου και το ποσό άγγιξε τα 270 εκατομμύρια σε 4 εβδομάδες μόλις. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό καθώς είναι ίσο με αυτό που «έγραψε» ο τίτλος σε όλο το 2019! Μέχρι και σήμερα, οι δύο εκδόσεις έχουν φτάσει τα 734 εκατομμύρια downloads.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*