Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3 νέα games από τη Microsoft στη λίστα των backwards compatible τίτλων του Xbox One

*
Μέρα με τη μέρα χτίζει η Microsoft τον κατάλογο των τίτλων του Xbox 360 που είναι backwards compatible στο Xbox One. Αυτή τη φορά, οι προσθήκες είναι τρεις και πιο συγκεκριμένα τα Rayman Raving Rabbids, Fuel, and Battlestations: Pacific. Ναι μεν δεν πρόκειται για τίτλους πρώτης γραμμής, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν προσφέρουν αρκετή διασκέδαση. Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας της retail έκδοση του παιχνιδιού, απλά τοποθετείτε το δίσκο στο Xbox One και αυτομάτως ξεκινάει η δράση. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε ψηφιακή μορφή με τις εξής τιμές: Rayman Raving Rabbids is €19,99, Battlestations: Pacific €24,99 και Fuel €9,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*