Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3.6 δισ. δολάρια τζίρο έχει κάνει μέχρι σήμερα το Pokémon GO

*
To Pokémon GO της Niantic έχει καταφέρει να πετύχει μέχρι σήμερα τζίρο της τάξης των 3.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Ο αριθμός αυτός αποκαλύπτεται από την εταιρεία ερευνών Sensor Tower, η οποία αναφέρει πως ο τίτλος έχει πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις, αφήνοντας αρκετά παρόμοια games πίσω του. Αντίστοιχα, το Dragon Quest Walk της Square Enix έχει «γράψει» 540 εκατομμύρια δολάρια και το Jurassic World Alive της Ludia 76.5 εκατομμύρια δολάρια.



Στις ΗΠΑ, το Pokémon GO έχει ξεπεράσει σε τζίρο το 1.3 δισ. δολάρια από το μόλις 18.2% των συνολικών downloads που έχει πετύχει σε όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του βρίσκεται στο Android και το 53.6% των εσόδων έρχεται από το Google Play. Ωστόσο, οι χρήστες στο iOS είναι αυτοί που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*