Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

300 εκ. έσοδα έφτασε το Harry Potter: Hogwarts Mystery

*
Το Harry Potter: Hogwarts Mystery κατάφερε να αποφέρει -τελικά- έσοδα της τάξης των 300 εκ. δολαρίων από το λανσάρισμά του. Ο τίτλος εμφανίστηκε πριν από τρία χρόνια και σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του Sensor Tower, τα πρώτα 12 εκ. ήρθαν μόλις στην πρώτη εβδομάδα του λανσαρίσματος, όπου και σε αυτήν την περίοδο κατέβηκε 13 εκ. φορές σε συσκευές iOS και Android. Τα πρώτα 100 εκ. δολάρια τα πέτυχε μέσα στο πρώτο 9μηνο διάθεσης, ενώ τα 200 εκ. τα έφτασε τον περσινό Μάιο. Με τους περιορισμούς λόγω COVID-19, οι ρυθμοί ανάπτυξής του αυξήθηκαν αφού οι χρήστες έπαιζαν περισσότερο και έτσι μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να προσθέσει άλλα 105 εκ. δολάρια στα ταμεία του publisher. Μπορείτε να δείτε ένα γράφημα για το τι έκαναν τα πιο εμπορικά mobile games τον τελευταίο χρόνο στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*