Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

36 ώρες μετά το λανσάρισμα η ανάρτηση user reviews στο Metacritic

*
Η ιστοσελίδα Metacritic δεν πρόκειται πλέον να αναρτά user reviews πριν περάσουν 36 ώρες από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι οι gamers έχουν ασχοληθεί με έναν τίτλο πριν δημοσιοποιήσουν τη γνώμη τους.

Οι υπεύθυνοι του Metacritic επιβεβαίωσαν ότι αυτή η αλλαγή πολιτικής δεν βασίζεται στην αντίδραση του κοινού σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σε έρευνα όπου ζητήθηκε η γνώμη των κριτικών αλλά και ανθρώπων της αγοράς.


Ο κανονισμός αυτός ισχύει ήδη οπότε θα πρέπει να τον λάβετε υπόψη σας από εδώ και στο εξής. Η αλλαγή ακολουθεί τα βήματα άλλων ιστοσελίδων όπως το Steam που μετά την ανακοίνωση της 2K ότι το Borderlands 3 θα είναι αποκλειστικότητα του Epic Games Store τους έξι πρώτους μήνες, οι χρήστες προέβησαν σε κινήσεις που επηρρέασαν αρνητικά τη βαθμολογία των Borderlands 1 και 2. Έπειτα από τα μέτρα για anti-review bombing, όλα τα εκτός θέματος reviews αποκλείστηκαν από το review score.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*