Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 νέα trailers για το Phoenix Point, τον πνευματικό διάδοχο του X-COM

*
Το Phoenix Point, ο πνευματικός διάδοχος του X-COM πλησιάζει στην κυκλοφορία του και η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα 4 νέα trailers. Η ιδέα πίσω από το παιχνίδι είναι βασισμένη στο παιχνίδι στρατηγικής του 1994, όπου και οι παίκτες απολαμβάνουν ένα περιβάλλον turn-based squad combat και κατασκευής κτιρίων, προσπαθώντας να σώσουν την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Το παιχνίδι στηρίχτηκε από την κοινότητα με την λογική του crowdfunding από τον Ιούνιο του 2017 και συγκέντρωσε περί τις 766 χιλιάδες δολάρια.





Ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει Ιούνιο, ωστόσο η ομάδα ανάπτυξής του αποφάσισε να το καθυστερήσει δύο φορές, μία για τον Σεπτέμβριο και μία για τον Δεκέμβριο. Τελικά, θα κάνει την εμφάνισή του για το PC στις 3 Δεκεμβρίου.





Η έκδοση του Xbox One θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, ενώ μία για το PS4 θα ακολουθήσει αργότερα. Οι PC gamers θα μπορούν να αποκτήσουν τον τίτλο είτε μέσω του Epic Game Store, είτε με το Xbox Game Pass. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*