Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

40 λεπτά gameplay και δράσης από το Immortals of Aveum

*
Το Immortals of Aveum είναι από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια του επόμενου χρονικού διαστήματος και ένα νέο gameplay video διάρκειας 40 λεπτών ήρθε στη δημοσιότητα. Το κανάλι “Gamer’s Little Playground” στο YouTube δημοσίευσε υλικό που κατέγραψε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest και το δημοσίευσε για να μεταφέρει τις εμπειρίες του από το νέο single-player FPS που χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5. Στο υλικό βλέπουμε αρκετά cut-scenes και τους μηχανισμούς της δράσης και των μαχών, ενώ παίρνουμε και μια καλή εικόνα για το πως θα είναι ο κόσμος. Το παιχνίδι αναμένεται στις 20 Ιουλίου και μπορείτε να δείτε το σχετικό υλικό στη συνέχεια.



Αν πέραν της δράσης στα games θέλετε να ζήσετε και κάτι σε Netflix, διαβάστε το θέμα μας με τις Top 10 ταινίες δράσης της πλατφόρμας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*