Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5 νέα games μπαίνουν στη λίστα του GeForce Now

*
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αφαίρεσης τίτλων από αυτούς που είναι συμβατοί με το GeForce Now, η Nvidia ανακοίνωσε 5 games που προστίθενται στη λίστα. Τα 5 αυτά games είναι τα Romance of the Three Kingdoms XIV, Dead or Alive 6, Nioh: Complete Edition, Deadliest Catch: The Game και Dungeon Defenders: Awakened. Το GeForce Now είναι η νέα cloud gaming υπηρεσία της Nvidia που σας επιτρέπει να απολαύσετε παιχνίδια που έχετε ήδη αγορασμένα σε διάφορες online πλατφόρμες (όπως το Steam), με την καλύτερη δυνατή ανάλυση και με όλες τις νέες τεχνολογίες απεικόνισης. Η υπηρεσία ξεκίνησε με αρκετά games και έχει υποσχεθεί αρκετές ακόμη προσθήκες. Το πλέον αναμενόμενο game Cyberpunk 2077 πάντως θα είναι συμβατό και εκεί σίγουρα θα δούμε πολλούς νέους χρήστες να δοκιμάζουν την τύχη τους με το GeForce Now.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*