Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5 τίτλοι Sony για το PlayStation VR

Μετά την ανακοίνωση της τιμής και του μήνα διάθεσης του PlayStation VR, η Sony θύμισε μερικούς τίτλους που ξέραμε ότι ετοίμαζε, πρόσθεσε όμως και μερικούς που δεν γνωρίζαμε. Τους μαζέψαμε εδώ οπότε…έχουμε και λέμε:

Οι γνωστοί
RIGS: Mechanized Combat League
Ο τίτλος της Guerrilla είναι ήδη γνωστός φυσικά και βάζει τον παίκτη στη θέση του πιλότου(;) ενός mech και του πρωταγωνιστή ενός παράξενου πρωταθλήματος. Το GDC 2016 έφερε νέο trailer για τον τίτλο.



PlayRooom VR
Νέο trailer απέκτησε και το PlayRoom VR του Japan Studio που θα διατεθεί ως δωρεάν download σε όσους αγοράσουν το PlayStation VR.



Until Dawn: Rush Of Blood
Άλλος ένας γνωστός ύποπτος είναι το VR spin off του Until Dawn με υπότιτλο Rush Of Blood, για το οποίο ετοιμάστηκε ένα ακόμη trailer με αφορμή την έκθεση.



Ο γνωστός-άγνωστος
PlayStation VR Worlds
Εδώ έχουμε κάτι πιο περίεργο. Θυμάστε τα πιο προβεβλημένα tech demos του PlayStation VR; Αντί να γίνουν τίτλοι συνδυάζονται με λίγα ακόμη, γίνονται πακέτο και ονομάζονται PlayStation VR Worlds. Συνεπώς καταλήγουμε με μια ομάδα με πέντε mini-games.

- The London Heist
- Into The Deep
- VR Luge
- Danger Ball
- Scavenger’s Odyssey

Ορίστε και το trailer.


Ο νέος (ελπίζουμε και ωραίος)
Tumble VR
Είναι ένας ακόμη τίτλος από το studio του Until Dawn και πρόκειται για puzzle game. Βέβαια ο τίτλος είναι ουσιαστικά τροποποίηση έκδοση PS3 με την προσθήκη νέων επιπέδων και modes. Είναι και ο τίτλος που υποστηρίζει το λεγόμενο Social Screeen, άρα μπορεί να παίξει ένας παίκτης με headset και ένας ακόμη με χειριστήριο στη μεγάλη οθόνη. Και φυσικά υπάρχει trailer.



Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους είναι (σχετικά) απλές περιπτώσεις, είναι μάλλον απίθανο να μη φτάσουν στην αγορά ταυτόχρονα με το ίδιο το PlayStation VR.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Στην αρχή θα είναι πέντε. Ότ(αν) πάρει φόρα θα κυκλοφορήσουν και άλλοι πολλοί περισσότεροι τίτλοι.

*