Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

500+ προσφορές και The King of Fighters 2002 δωρεάν στο GOG

*
Το ηλεκτρονικό κατάστημα GOG αποφάσισε να γιορτάσει τον ερχομό του 2018 κατά το κινεζικό ημερολόγιο, με πληθώρα από συμφέροντα deals και έναν δωρεάν κλασσικό τίτλο. Το The King of Fighters 2002 θα είναι διαθέσιμο για download χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι και τις 15/2 στις 04:00. Τα Flash Deals κάνουν την επανεμφάνιση τους και ανεβάζουν την εγρήγορση στα ύψη αφού οι συγκεκριμένες προσφορές ανανεώνονται κάθε μία ώρα. Με παιχνίδια όπως τα Deus Ex GOTY Edition, Thief Gold, Tropico 5, Icewind Dale κλπ, αξίζει να έχει κανείς τις κεραίες του τεντωμένες ανά πάσα στιγμή. Το κλίμα γίνεται ακόμα πιο εορταστικό με τις μόνιμες προσφορές σε αξιόλογους τίτλους των τελευταίων ετών, όπως για παράδειγμα τα Witcher 3: Wild Hunt GOTY (-60%), Hellblade (-30%), Cuphead (-15%) και Divivity: Original Sin 2 (-10%). Αυτά βέβαια είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου αφού ο συνολικός αριθμός και το μέγεθος των εκπτώσεων, το οποίο σε περιπτώσεις φτάνει έως και 90%, εγγυώνται ότι υπάρχει κάτι για τον οποιονδήποτε. Τα Chinese New Year Sales θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου στις 13:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*