Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

7 νέα levels και περισσότερα από 30 καινούργια skins στο Season 3 του Fall Guys: Ultimate Knockout

*
Το Season 3 update του Fall Guys: Ultimate Knockout θα περιέχει 7 νέα levels και περισσότερα από 30 καινούργια skins. Η Mediatonic ανακοίνωσε μέσω Twitter πως θα συνεργαστεί με το IGN για περισσότερες αποκαλύψεις σχετικές με το season 3, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ο developer υποσχέθηκε και πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις που θα περιμένουν τους παίκτες όταν δοκιμάσουν το νέο υλικό του παιχνιδιού.

Το Season 2 του παιχνιδιού κυκλοφορεί εδώ και δύο μήνες, φέρνοντας στον τίτλο ένα μεσαιωνικό ύφος, ενώ το mid-season update που ακολούθησε έφερε διάφορες βελτιώσεις, εναλλακτικές μορφές διάφορων levels, καθώς και μια νέα πίστα με το όνομα Big Fans. Το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*