Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

7.000 επισκέπτες στο Xbox Arena Festival powered by Public

*
Η Microsoft Hellas ανακοίνωσε πως 7.000 κόσμου πέρασε από το Gazi Music Hall το Σαββατοκύριακο που διοργανώθηκε το Xbox Arena Festival powered by Public. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε δημοφιλή videogames, να δηλώσουν συμμετοχή σε διάφορα side events και να παρακολουθήσουν ομιλίες και διαγωνισμό Cosplay. Πάνω από 100 κονσόλες Xbox One S και 20 Windows 10 gaming PCs υποδέχτηκαν τους fans, οι οποίοι διαγωνίστηκαν αλλά και δοκίμασαν παιχνίδια όπως τα FIFA 17, NBA 2K17, Gears of War 4, Call of Duty: Infinite Warfare, Halo 5, Halo Wars 2 και Overwatch.



Τους νικητές βράβευσαν οι καλεσμένοι της Microsoft Hellas, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν δημοσιογράφοι, αθλητές, μουσικοί, πολιτικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*